Stockholms Hundmassage har flera vänföretag som vi samarbetar med:

Föreningen för Sociala Tjänstehundar

www.ffsth.se

—————————————————————————————————————–

SPI – Svenska Pedagoghundsinstitutet

www.pedagoghunden.se

—————————————————————————————————————-

Svenska Terapihundskolan

www.terapihundskolan.se

Terapihundskolan

—————————————————————————————————————-

Hundnära i Stockholm

www.hundnaraistockholm.com

—————————————————————————————————————

Hundvy

www.hundvy.se

—————————————————————————————————————-

Everydogs hunddagis

everydogshunddagis.se

—————————————————————————————————————-

Sponsorekipage: Josefine Malmström och Kiro

Stockholms Hundmassage är otroligt glada och stolta att få presentera vårt sponsorekipage; Josefine Malmström och Kiro! Jag har haft förmånen att få följa Kiro genom åren och har sett hans och Josefines fina utveckling. Nu känner jag mig ödmjukt stolt och tacksam för detta stora förtroende och vi önskar dem lycka till under det kommande året!

”Josefine Malmström heter jag och har en Australian kelpie hane född 2016 som heter Kiro, tillsammans tävlar vi lydnad, rallylydnad och spår.
Lydnaden står i fokus hos oss och vi tävlar aktivt i klass 3, målet är alltid att utmana oss själva och ha kul!
Jag tycker friskvård är otroligt viktigt och en nödvändighet för att hunden ska kunna träna och tävla på hög nivå, Annas massagebehandlingar gör stor skillnad för vårat aktiva hundliv

Sponsorekipage: Matilda Gustafsson och Allie

Vi vill här presentera vårt andra och senast tillkomna sponsorekipage: Matilda Gustafsson och Allie! Matilda och Allie är mycket aktiva på sin fritid inom många olika discipliner, och det ställer höga krav på såväl friskvård och bra kost. Med Matildas redan gedigna kunskaper inom träning, friskvård och hund i allmänhet är vi väldigt glada över att få ha dessa två som sponsorekipage! Jag har dessutom fått följa Allie sedan flera år och sett vilken fantastisk utveckling hon gjort tillsammans med Matilda, och vi är så tacksamma över att ha så fina ambassadörer! Dessa två kan ni följa på instagram på kontot ridgebackallie och på fb under Allie-Ridgerules Shake a tail feather

”Jag Matilda Gustafsson med min Rhodesian Ridgeback SEUCH Ridgrules Shake a tail feather ”Allie”

har fått äran att bli ett sponsorekipage hos Stockholms Hundmassage. Inga är stoltare än vi!

Till vardags jobbar vi på hunddagis. På fritiden ägnar vi mycket tid i stallet med hästarna och åt våra nya favoritsysselsättningar Barmarksdrag och Weightpull.

Vi gillar även att springa vänstervarv i utställningsringen samt träna Rallylydnad. Eftersom vi lever ett väldigt aktivt liv så för mig är det viktigt att få rutin på friskvården för Allie. Vi har tagit hjälp av Anna, Stockholms hundmassage, sedan Allie var 1 år gammal för att förebygga eventuella skador. Att kunna stötta upp kroppen efter tuffa träningspass och bibehålla en frisk kropp är A och O -därför vänder vi oss till Anna”